divendres, 31 de gener del 2014

SERVEIS EXTERNS

EAP

Els EAP són equips d’assessorament i orientació psicopedagògic que donen suport al professorat i als centres educatius en la resposta a la diversitat de l’alumnat i en relació als alumnes que presenten necessitats educatives especials, així com a les seves famílies.
L’escola disposa d’una psicopedagoga que realitza les seves tasques d’assessorament i coordinació amb el centre els dilluns de 9:00h a 13:30h.

CRP

Els CRP són equips que donen suport a l'activitat pedagògica dels centres i a la tasca docent de mestres i professorat, especialment, en temes de formació permanent, de recursos pedagògics i de dinamització de projectes de centre i de la zona.
El CRP de referència de l’escola és el de Montmeló.

ELIC

Els ELIC són equips d’assessorament i orientació en llengua, interculturalitat i cohesió social que donen suport al professorat en l’atenció a la diversitat relacionada amb l’alumnat, especialment procedent de la immigració i/o amb l’alumnat amb risc d’exclusió social, en l’àmbit dels centres educatius i els plans educatius d’entorn.
El centre es coordina amb una assessora ELIC amb una periodicitat variable.

CENTRES DE SERVEIS SOCIALS


Els CSS són centres d'informació, orientació i atenció per tractar els problemes socials que afecten a les persones i a les famílies. Són el lloc on s'hi poden sol·licitar diferents ajudes i prestacions.

L’escola es coordina amb l’educadora social de l’ajuntament un cop al mes per tractar les famílies amb problemes socials.

INAUGURACIÓ DE L'AULA DE RACONS

Com ja us vam informar, la sala de racons ja està acabada, per aquest motiu us volem convidar a la inauguració que tindrà lloc el proper dimecres 12 de febrer a les 16:30h.
Podreu visitar l’aula i estareu convidats i convidades a un petit berenar organitzat per l’AMPA.

Des de l’escola volem agrair la col·laboració de tots els pares i mares en el muntatge de l’espai així com l’aportació econòmica per part de l’AMPA per a la compra del material.
Racó de la cuineta


Racó de la botiga
Racó de la casa
Racó de metges
__________________________