dimecres, 22 de gener del 2014

DOCUMENTS I AUTORITZACIONS


AUTORITZACIÓ DE MEDICAMENTS
 
En cas d’haver de donar qualsevol medicament al vostre infant dins de l’escola, és necessari que porteu la recepta del metge i la vostra autorització, degudament signades.
Haureu d’especificar l’hora i la dosi en que se li haurà de donar l’esmentat medicament i donar-lo a:
- La mestra tutora (si la medicació l’ha de prendre en hores de classe)
- La coordinadora del menjador (si l’ha de prendre en horari de migdia).

Es demana a les famílies que, sempre que sigui possible, l’administració dels medicaments no coincideixi amb l’horari escolar.

AUTORITZACIÓ DRET D'IMATGE

El centre disposa d'espais de comunicació i difusió, inclosos els espais web, on informa i fa la difusió de les activitats escolars lectives, complementàries i extraescolars.
En aquests espais es poden publicar imatges en què apareguin, individualment o en grup, alumnes que fan les activitats esmentades.

Atès que el dret a la pròpia imatge és reconegut en l'article 18.1 de la Constitució espanyola i està regulat per la Llei orgànica 1/1982, de 5 de maig, sobre dret a l'honor, a la intimitat i a la pròpia imatge, la direcció del centre ha de demanar el consentiment als pares, mares o tutors legals per publicar fotografies i vídeos on apareguin els seus fills i filles i hi siguin clarament identificables.
Aquí

AUTORITZACIÓ SORTIDES PEL POBLE

L'escola reforça tota la tasca educativa amb activitats fora del centre, les que són fora del municipi són autoritzades per la família  abans de realitzar-les, però per a totes aquelles que es fan dins de la nostra població cal que siguin autoritzades una sola vegada. Per a que l'alumnat pugui participar en aquestes sortides és necessari que porti l' autorització signada per algun dels seus tutors legals.



AUTORITZACIÓ RECOLLIDA DE NENS/ES

A la sortida del centre els nens/es seran recollits pels seus pares/mares o tutors legals. En el cas que l'infant hagi de ser recollit per alguna persona que no siguin els tutors/es legals, aquests l'hauran d'autoritzar posant el seu nom i DNI en el document d'autorització.

DOCUMENT D'AL.LÈRGIES I/MALALTIES

En el cas que l'alumne/a tingui alguna al.lèrgia reconeguda i/o malaltia a tenir en compte cal que es notifiqui al tutor/a i al centre mitjançant el document.


CARTA DE COMPROMÍS
Document que té com a objectiu la implicació de les famílies en l’educació dels seus fills i filles i aconseguir determinats compromisos per part dels centres a favor d’un entorn de convivència i respecte que faciliti les activitats educatives.
Els pares, mares o tutors i els responsables dels centres hauran de signar el document un cop es matriculin en el centre.
___________________________________

LA XAFARDERA

DESEMBRE 2013


CLIQUEU A LA REVISTA PER FULLEJAR-LA

Glossi.com - Xafardera Nadal 2013
Click to view Xafardera Nadal 2013 on GLOSSI.COM