dissabte, 4 de gener del 2014

ALTRES ESPAIS


  • Sala de psicomotricitat
Sala que es troba a l'edifici de l'aulari. És l'espai destinat a les sessions de psicomotricitat de l'alumnat d'educació infantil.
La sala disposa de miralls i material específic per a desenvolupar les activitats de la programació de psicomotricitat.
  • Gimnàs
Edifici situat al costat de les pistes esportives. És una gran sala dotada de material esportiu i psicomotriu per a les sessions d'educació física.
Hi ha tres vestuaris, un d'ells adaptat per a minusvàlids.
  • Pistes esportives
Al centre hi ha dues pistes poliesportives dotades de porteries i cistelles de bàsquet, així com les línies que delimiten el camp i les àrees de joc.


  • Zona de taules
Tant a les hores d'esbarjo com al temps del migdia, l'escola veu la necessitat de facilitar llocs als infants per a jocs de taula, de tertúlia amb els/les companys/es, de lectura, etc... i per aquests motius es disposa de zones amb taules i bancs.
  • Biblioteca
L'escola està impulsant l'espai de la biblioteca amb l'objectiu que pugui ser obert a l'alumnat i a les seves famílies amb el servei de préstec.
S'està dotant amb un gran fons bibliogràfic.
Actualment aquest espai està organitzat en dos ambients: un per als més petits amb sofàs i tarima tova, i un altre amb taules i cadires pels més grans.
Hi ha ordinadors i un projector com a suport per a les activitats grupals.
  • Menjador
L'escola disposa d'un menjador amb una capacitat per a uns 120 alumnes. És un espai ampli amb cuina pròpia. Hi ha un equip de monitores, professionals i en contínua formació, que ens permeten desenvolupar un projecte pedagògic de qualitat, dinàmic i adaptable a les necessitats del centre.

  • Zona d'esbarjo
 Dividim l'espai en tres zones d'esbarjo:
- Zona d'esbarjo d'infantil: L'espai es divideix en tres nivells on hi ha zones per jugar amb la sorra i mòduls per a jocs motrius.
- Zona d' esbarjo de Cicle Inicial: L'alumnat de cicle incial té en un ampli espai de joc on hi ha una zona asfaltada i una altra amb sorra. Al bell mig d'aquesta hi ha un mòdul de multiactivitats on els infants poden desenvolupar les seves habilitats motrius.
També trobem un espai amb dues taules amb bancs així com diferents bancs al voltant de la zona asfaltada.

- Zona d'esbarjo de Cicle Mitjà i Superior: Aquesta zona es divideix en tres espais separats en dos nivells. La zona més elavada és de sorra i té bancs per poder seure. A la zona inferior trobem les pistes poliesportives i una zona amb taules i bancs. Al costat de les pistes hi ha una zona amb arbres.