dilluns, 6 de gener del 2014

AULES ESPECÍFIQUES

  • Aula de música
Espai destinat a les sessions de l'àrea d'Educació Musical. Es troba a la segona planta de  l'edifici principal.
És una aula dotada amb diferents materials instrumentals i preparada acústicament amb un sostre més baix i un revestiment de PVC al terra.
Assisteix l'alumnat d'infantil i de primària  amb el/la mestre/a especialista de música.
 
  • Aula d'idiomes
És un espai situat al segon pis de l'edifici principal dotat de material i recursos didàctics per al treball de la llengua anglesa. 
Aquesta aula també s'utilitza per acollir el grup d'alumnes dels desdoblaments de les àrees instrumentals.


  • Aula de ciències
L'aula de ciències és l'espai del centre on es treballa l'àrea de coneixement del medi natural a partir del projecte 6-12, projecte que pretén que l'alumnat treballi amb experiències generalment realitzades a la mateixa aula, individualment o en petit grup. Per aquests motius l'aula està dotada de tot un material de suport per a l'aprenentatge de les ciències com lupes binoculars, ordinadors, monitor de 42", càmeres, llibres de recerca específics de l’àrea, instruments per a disseccions, vivers, etc..


  • Aula d'educació especial
 Aula destinada al treball individual o en petit grup de l'alumnat que presenta necessitats educatives específiques. L'espai disposa de material de suport i recolzament per a les activitats específiques pròpies per aquests/es alumnes.


  • Aules de reforç
L'escola disposa de dues aules de reforç destinades al treball en petit grup. Aquestes es troben a la primera planta de l'edifici principal .
Una de les aules està dotada de quatre ordinadors pel treball més individual i una pantalla de televisió com a suport per a les explicacions i les activitats més dirigides.


  • Aula de racons
Al primer pis de l'edifici principal es troba l'aula de racons. És un espai  que té la finalitat de desenvolupar la personalitat dels infants a partir de recrear situacions de la vida real, mitjançant el joc simbòlic i les joguines.
Trobem el racó de metges, el racó de la casa, el racó de la cuineta i el racó del mercat.



  • Aula d'ordinadors
Aula dotada de 17 ordinadors amb conexió a interent i una pissarra digital. L'aula està destinada a l'ús dels mitjans informàtics i recursos didàctics per al recolzament dels coneixements de les àrees curriculars.