divendres, 31 de gener del 2014

SERVEIS EXTERNS

EAP

Els EAP són equips d’assessorament i orientació psicopedagògic que donen suport al professorat i als centres educatius en la resposta a la diversitat de l’alumnat i en relació als alumnes que presenten necessitats educatives especials, així com a les seves famílies.
L’escola disposa d’una psicopedagoga que realitza les seves tasques d’assessorament i coordinació amb el centre els dilluns de 9:00h a 13:30h.

CRP

Els CRP són equips que donen suport a l'activitat pedagògica dels centres i a la tasca docent de mestres i professorat, especialment, en temes de formació permanent, de recursos pedagògics i de dinamització de projectes de centre i de la zona.
El CRP de referència de l’escola és el de Montmeló.

ELIC

Els ELIC són equips d’assessorament i orientació en llengua, interculturalitat i cohesió social que donen suport al professorat en l’atenció a la diversitat relacionada amb l’alumnat, especialment procedent de la immigració i/o amb l’alumnat amb risc d’exclusió social, en l’àmbit dels centres educatius i els plans educatius d’entorn.
El centre es coordina amb una assessora ELIC amb una periodicitat variable.

CENTRES DE SERVEIS SOCIALS


Els CSS són centres d'informació, orientació i atenció per tractar els problemes socials que afecten a les persones i a les famílies. Són el lloc on s'hi poden sol·licitar diferents ajudes i prestacions.

L’escola es coordina amb l’educadora social de l’ajuntament un cop al mes per tractar les famílies amb problemes socials.