dijous, 19 de desembre del 2013

NOTÍCIES ÚLTIMA HORA


LA VIOLÈNCIA NO ÉS UN JOC
Dia Internacional contra la violència masclista
Amb motiu del dia internacional contra la violència masclista, el dia 25 de novembre, l'Ajuntament de Montornès ha programat un conjunt d'activitats de sensibilització amb l'objectiu de fer visible la lluita contra la violència de gènere i apropar a les persones a una xacra com la de la violència.

Des de l'escola, i conjuntament amb l'Ajuntament, us convidem a participar-hi!

Per més informació cliqueu AQUÍ.


ATENCIÓ! COMUNICAT OFICIAL DES DEL COS DE MOSSOS D'ESQUADRA


Bon dia,

Des de   la Unitat de Delictes Informàtics del Cos de Mossos d’esquadra  ens ha arribat una informació que fa referència a un possible cas de Grooming a través de Facebook.  

En un perfil de Facebook es demana a menors fotografies o imatges seves a través de la webcam amb l’excusa de fer un suposat càsting per una coneguda sèrie de TV3.

La Unitat Central de Delictes Informàtics ha obert una investigació sobre aquest tema i ha classificat el cas com "d’alt risc d’abusos a menors".

Cal que davant de consultes per aquest tema:

- s’informi que es tracta d’un frau.

- en cas d’abús o grooming confirmat es denuncií directament a les oficines d’atenció al ciutadà del Cos de Mosso d’esquadra. 



-------------------------            ------------------------



COL•LABORACIÓ AMB L'ENTITAT "SAVE THE CHILDREN"

Durant la setmana de St. Jordi l'alumnat de l'Escola va elaborar uns punts de llibres amb el propòsit de vendre'ls per tal de treure diners i col•laborar amb l'Entitat "Save the Children".

La recaptació final que hem fet per aquesta causa ha estat de 1280€.

Us agraïm a tots la vostra col•laboració.